Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají svědky

TACHOVSKO - Tachovští dopravní policisté se s žádostí o pomoc obracejí na veřejnost.  

     Tachovští dopravní policisté hledají svědky dvou nehod, které se staly v uplynulých dnech na Tachovsku.
     K první nehodě došlo 17. září kolem 13:25 hod. v obci Chodová Planá. Mariánskolázeňskou ulicí jel ve směru na obec Skláře dosud neznámý řidič s osobním vozidlem stříbrné barvy. Z vytěžení poškozeného řidiče vyplývá, že na rovném úseku komunikace se měla od předního kola nezjištěného vozidla odrazit část větve, která ležela na silnici. Po odražení měla větev poškodit přední masku a chladič protijedoucího osobního vozidla Volkswagen Golf. Neznámý řidič s nezjištěným vozem stříbrné barvy pokračoval dál v jízdě ve směru na Skláře. Vzniklou škodu na golfu odhadli policisté na 10 tisíc korun.
     Druhá nehoda se stala 19. září mezi 16:00 hod. a 16:20 hod. v Tachově. Na parkovišti u obchodního domu Billa poškodil dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem pravý zadní blatník a zadní nárazník zaparkovaného osobního vozidla Renault a poté z místa odjel. V poškozených částech zaparkovaného auta policisté nalezli otěr laku šedé barvy. Vzniklou škodu odhadli na 30 tisíc korun.
     Tachovští dopravní policisté žádají případné svědky, kteří by mohli poskytnout informace k uvedeným nehodám, jež by napomohly jejich řádnému prošetření, aby neprodleně kontaktovali Policii ČR, Územní odbor Tachov – dopravní inspektorát, tel: 974 337 266, 974 337 251. Informace mohou sdělit také na linku tísňového volání 158.

por. Bc. Dagmar Jiroušková
1. 10. 2013
 

vytisknout  e-mailem