Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají svědky

Další řidiči ujeli od dopravních nehod na Domažlicku 

Policie České republiky hledá svědky dvou dopravních nehod, které se staly na Domažlicku.
Oznámení o dopravní nehodě, která se stala v obci Blížejov, přijali policisté 6. prosince letošního roku. V době mezi 18:00 hod. a 23:50 hod. jel uvedenou obcí dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem, který vyjel u domu č. p. 212 za pravou krajnici, kde narazil do plastového elektrického rozvaděče. Řidič poté z místa nehody ujel. Vzniklou škodu odhadli policisté na 15 000 korun.
Druhá dopravní nehoda se stala 14. prosince 2010 kolem 1:25 hod. na silnici I. třídy číslo 26 mezi obcemi Ohůčov a Holýšov. Uvedeným úsekem jel dosud neznámý řidič s nákladním vozidlem, ke kterému nejsou známy bližší informace, ve směru na Holýšov a při sjíždění z prudkého klesání na přímém úseku komunikace vyjel částí vozidla do protisměru, kde levým zpětným zrcátkem zachytil o zpětné zrcátko protijedoucího nákladního vozidla Volvo s návěsem. Zatím nezjištěný řidič s nákladním vozidlem na místě nezastavil a pokračoval dál v jízdě. Vzniklou škodu na nákladním vozidle Volvo odhadli policisté na 15 000 korun.
Policisté proto žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakékoliv informace k těmto dopravním nehodám, které by napomohly jejich řádnému prošetření a ustanovení viníků, aby neprodleně kontaktovali Policii ČR, Územní odbor Domažlice – dopravní inspektorát, tel.: 974 331 255, 974 331 251 nebo 974 321 082. Informace mohou také podat na linku tísňového volání 158.

por. Bc. Dagmar Jersáková
14. 12. 2010

vytisknout  e-mailem