Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají svědky

Dvou dopravních nehod 

     Dopravní policisté hledají svědky dvou nehod, ke kterým došlo v uplynulých dnech na Tachovsku.
     První nehoda se stala 4. prosince letošního roku kolem 8:30 hod. v obci Tachov. Plzeňskou ulicí ve směru do centra obce jel dosud neznámý řidič s nákladním vozidlem, na jehož úložné ploše převážel kovový odpad. V blízkosti vjezdu ke stanici HZS Tachov došlo k uvolnění části nákladu – kovové hřídele, která padla na komunikaci do jízdní dráhy osobnímu vozidlu Volkswagen Golf, které jelo za nákladním vozidlem. Řidič osobního vozidla na hřídel najel a poškodil si kryt motoru. Řidič nákladního vozidla, které mělo mít žlutohnědou kabinu a šedou nástavbu, pokračoval dál v jízdě.
     Druhá nehoda se stala 5. prosince letošního roku kolem 12:30 hod. na komunikaci za obcí Nová Ves ve směru na Železnou. Z dosud zjištěných informací vyplývá, že uvedeným úsekem jel dosud neznámý řidič s osobním vozidlem Mercedes stříbrné barvy ve směru na Železnou. Po projetí pravotočivé zatáčky najel neznámý řidič ke středu vozovky, a to právě v době, kdy v protisměru jel vůz Ford Transit. Řidič dodávky na uvedenou situaci zareagoval tak, že s vozidlem najel co nejvíce na pravou krajnici, ta se však pod tíhou vozidla uvolnila a dodávka následně havarovala v silničním příkopu. Řidič neznámého vozidla na místě nezastavil a pokračoval dál v jízdě.
     Tachovští dopravní policisté žádají případné svědky, kteří by mohli poskytnout informace k uvedeným nehodám, jež by napomohly řádnému prošetření, aby neprodleně kontaktovali Policii ČR, územní odbor Tachov – dopravní inspektorát, tel: 974 337 266, 974 337 251. Informace mohou sdělit také na telefon 974 321 082 nebo na linku tísňového volání 158.

por. Bc. Dagmar Jiroušková
14. 12. 2012

vytisknout  e-mailem