Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Policisté hledají svědky

TŘEBÍČSKO: Zloděj pomalu rozebíral nákladní vůz. 

Policisté ze Služby kriminální policie a vyšetřování v Třebíči žádají občany o pomoc při pátrání po pachateli krádeže součástí z nákladního vozidla.

Neznámý pachatel v období od 15. prosince do 2. ledna vnikl do nákladního vozidla značky Mann, zaparkovaného na odstavném parkovišti u obce Horky, po rozbití skleněné výplně okna u spolujezdce. Pachatel odcizil 500 litrů motorové nafty, kompletní palubní desku s elektronikou, vysílačku, rádio c CD, lednici, elektronické ovládání převodovky, ovládací zařízení závislého vytápění, digitální tachograf, spínací skříňku s imobilizérem, venkovní zpětná zrcátka a další věci. Předběžnou způsobenou škodu vyčíslili zástupci poškozené firmy na dvě stě tisíc korun. Policisté případ prověřují jako přečin krádeže, za který pachateli hrozí trest odnětí svobody až na pět let.


Třebíčští policisté žádají občany o informace, které by vedly k dopadení pachatele, který vnikl do nákladního vozidla zaparkovaného na odpočívadle u silnice I/38 nedaleko obce Horky v průběhu prosince. Poznatky můžete sdělit na nejbližší oddělení policie nebo přímo na linku 158.

 

por. Bc. Marcela Lavická, komisař
 

3. ledna 2012

vytisknout  e-mailem