Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají svědky

TACHOV - Řidiči ujeli od několika nehod. Policisté po nich nyní pátrají.  

     Dopravní policisté hledají svědky čtyř nehod, které se staly ještě v loňském roce v Tachově.
     K první nehodě došlo mezi 20. a 22. prosincem v Rapotínské ulici. Na parkovišti u hřbitova poškodil dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem přední část zaparkovaného osobního auta Fiat Punto a poté z místa nehody ujel.
     Obdobná nehoda se stala 22. prosince mezi 9:45 hod. a 9:55 hod. v ulici Panenská. Na parkovišti u Penny marketu poškodil dosud neznámý řidič zaparkované osobní vozidlo Škoda Octavia a z místa ujel.  
     Další nehoda se stala 23. prosince mezi 9:00 hod. a 12:00 hod. v ulici Růženy Svobodové. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem zde poškodil vozidlo Renault Megane. Dle zjištěných stop by mělo být neznámé vozidlo červeno růžové barvy. Ani tento řidič na místě nezůstal.
     Poslední nehoda se stala mezi 24. a 26. prosincem v ulici Želivského před domem č. p. 1755. Zde neznámý řidič s neznámým vozidlem poškodil zaparkované osobní vozidlo Škoda Octavia, které bylo při nárazu odraženo na před ním stojící osobní vozidlo Škoda Fabia. I tento řidič z místa nehody ujel. 
      Tachovští dopravní policisté žádají případné svědky, kteří by mohli poskytnout informace k uvedeným nehodám, jež by napomohly jejich řádnému prošetření, aby neprodleně kontaktovali Policii ČR, Územní odbor Tachov – dopravní inspektorát, tel: 974 337 266, 974 337 251. Informace mohou sdělit také na telefon 974 321 082 nebo na linku tísňového volání 158.

por. Bc. Dagmar Jiroušková
6. 1. 2014
 

vytisknout  e-mailem