Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají svědky dopravní nehody

KLATOVSKO - Ve čtvrtek 11. srpna došlo na komunikaci mezi obcemi Petrovice a Měčín ke srážce vozidel. Hledáme mladíka, který běžel po silnici. 

      Na silnici II. třídy číslo 182 mezi obcemi Měčín a Petrovice došlo ve čtvrtek 11. srpna 2016 k dopravní nehodě v 16.35 hodin.

     Řidič nákladního vozidla značky Ford Tranzit modré barvy jel ve směru od Petrovic na Měčín a před pravotočivou zatáčkou začal předjíždět osobní vozidlo značky Renault 5. Při zařazování před předjížděné vozidlo pravou zadní částí vozidla zavadil o pravou přední část předjížděného vozidla. Řidič pokračoval v jízdě až do Měčína a na podkladě troubení řidičky vozidla Renault své vozidlo zastavil. Řidiči se o zavinění dopravní nehody nedohodli a tato byla oznámena na tísňovou linku.

Provedením šetřením bylo zjištěno, že před dopravní nehodou řidička objížděla běžícího mladíka, který běžel ve směru na Petrovice a měl na sobě krátké kalhoty šedé barvy a žluté triko s krátkým rukávem.      

      Policisté  žádají  uvedeného mladíka i případné svědky dopravní nehody o poskytnutí informací, které sdělte na dopravní inspektorát v Klatovech v pracovních dnech na tel. 974 334 251 nebo 974 334 250 nebo prostřednictvím e-mailu: kt.di.podatelna@pcr.cz.

              Děkujeme za spolupráci

 

     

 

nprap. Ladmanová Dana

17. srpna 2016

 

vytisknout  e-mailem