Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají svědky dopravní nehody

KLATOVY - V sobotu před osmnáctou hodinou došlo k dopravní nehodě. Řidič jel vozidlem a zpětným zrcátkem se střetl s chodkyní. Hledáme řidiče i svědky. 

     V Klatovech došlo k dopravní nehodě v sobotu 20. února 2016  na ulici V Řekách.

V době mezi 17.30 - 17.50 hodin v ulici V Řekách, dosud nezjištěný řidič jel s nezjištěným vozidlem po  komunikaci ve směru od kruhového objezdu v ulici Domažlické a ohrozil chodkyni. Žena přecházela komunikaci po přechodu pro chodce ve směru od centra k obchodní zóně a došlo ke střetu levého zpětného zrcátka vozidla s chodkyní.

Nezjištěný řidič převezl ženu do zdravotnického zařízení k ošetření a odjel, ale nepředal poškozené žádné údaje o své osobě ani vozidlu.

Podle dosavadních informací se zřejmě jednalo o osobní vozidlo tovární značky Fiat Punto tmavě zelené barvy asi starší model. Muž byl ve věku cca 57 let, vlasy měl šedivé a měl šedivý plnovous a byl výšky do 180 cm.

     Policisté žádají případné svědky dopravní nehody i přihlášení řidiče o poskytnutí informací, které sdělte na dopravní inspektorát v Klatovech v pracovních dnech na tel. 974 334 251 nebo 974 334 250 nebo prostřednictvím e-mailu: kt.di.podatelna@pcr.cz.

 

              Děkujeme za spolupráci

 

 

nprap. Ladmanová Dana

23.2.2016

vytisknout  e-mailem