Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají svědky dopravní nehody

MĚSTO TOUŠKOV - Policisté žádají občany o pomoc při objasnění dopravní nehody, ke které došlo 9. února 2020 třicet minut po sedmnácté hodině přibližně 200 metrů před křižovatkou na obec Město Touškov a na obec Újezd nade Mží. 

Policie České republiky hledá svědky dopravní nehody, která se stala v katastru obce Líšťany. K dopravní nehodě došlo dne 9. února 2020 v 17:30 hodin na silnici III. třídy č. 18054 v km 4, 867 - v katastru obce Líšťany, cca 200 m před křižovatkou na obec Újezd nade Mží ve směru na obec Město Touškov.
Na uvedeném místě dosud neznámý řidič řídil vozidlo tovární značky Citroen C5 modré barvy. V mírné levotočivé zatáčce mezi obcemi Lipno a Město Touškov předjížděl před ním jedoucí vozdilo tovární značky VW Sharan. Při tomto předjíždění došlo ke střetu pravé boční části vozidla VW Sharan a levé boční části vozidla Citroen C5. Po tomto střetu řidič citroenu nezastavil a pokračoval dále v jídzě ve směru na obec Město Touškov. Při dopravní nehodě došlo k hmotné škodě na vozidle VW Sharan ve výši přibližně deseti tisíc korun. Ohledáním vozidla VW Sharan policisté zjistili, že vozidlo má poškoženou pravou část a to ve výšce od 60 do 98 cm. Vozidlo Citroen bude tedy dle všeho poškozeno na levé části ve stejné výšce.
Policisté proto žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakékoliv informace k této dopravní nehodě, které by napomohly k jejímu řádnému prošetření a ustanovení viníka, aby neprodleně kontaktovali Policii ČR, Územní odbor Plzeň-venkov – dopravní inspektorát, tel.: 974 326 111. Informace mohou také podat na linku tísňového volání 158.

por. Bc. Ivana Jelínková, DiS.
10. února 2020

vytisknout  e-mailem