Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají svědky dopravní nehody

PLÁNICKO - V obci Hnačov došlo ve středu k dopravní nehodě, kdy dvě vozidla narazila do autobusové zastávky. Policisté žádají svědky o podání informací. 

     Ve středu 14. ledna 2015 v 9.05 hodin řídil 48letý muž z Plánicka vozidlo zn. Škoda 125L po komunikaci číslo III/18711 v obci Hnačov, ve směru od Zavlekova, kdy chtěl odbočit vlevo na místní komunikaci. Při odbočení došlo ke střetu s vozidlem jedoucím za ním tovární značky Peugeot Boxer, jenž řídil 41letý muž z Klatov, kdy tento narazil přední částí do levého boku vozidla zn. Škoda. Následně došlo k nárazu obou vozidel do zděné autobusové zastávky.
     Provedenou dechovou zkouškou u řidiče vozidla zn. Škoda bylo naměřeno 0,69 a 0,85 promile alkoholu. Druhý řidič měl dechovou zkoušku na alkohol negativní. Řidič vozidla zn. Škoda byl se zraněním převezen k lékařskému ošetření a k odběru krve. Odhadnutá škoda na vozidlech činí 87 000 Kč a na autobusové zastávce 50 000 Kč.
Předmětem šetření policie je zjištění nehodového děje a zároveň míra zavinění jednotlivých řidičů.
    
     Žádáme případné svědky uvedené dopravní nehody, aby podali informace na Policii ČR, na nejbližší policejní služebnu nebo na telefon číslo 974 334 111 případně na dopravní inspektorát telefon číslo 974 334 251.             
Sdělit údaje k dopravní nehodě můžete i prostřednictvím e-mail: kt.di.podatelna@pcr.cz
 
 
     
 
 
nprap. Ladmanová Dana
15. 1. 2015
 

vytisknout  e-mailem