Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají svědky dopravní nehody

NOVÉ MITROVICE - Dosud nezjištěný řidič havaroval do silničního příkopu. 

Policie České republiky hledá svědky dopravní nehody, která se stala v katastru obce Nové Mitrovice. K dopravní nehodě došlo v době od 21. prosince 2020 od 21 hodin do 22. prosince 2020 do 03:13 hodin na silnici III. třídy č. 17714 v km 0, 919 - v katastru obce Nové Mitrovice, cca 2 km za obcí Nechránice ve  směru k sil. II/177 ( souřadnice GPS - 804699, 156/-1090496, 981).
Na uvedeném místě dosud neznámý řidič řídil vozidlo tovární značky VW Golf ve směru od obce Nechránice směrem k sil. II/177. CCa dva kilometry za obcí Nechránice blíže nezjištěný řidič projížděl levotočivou zatáčku v jeho směru jízdy. V zatáčce nepřizpůsobil dle všeho rychlost jízdy zejména dopravně tehnickému stavu pozemní komunilace a dále svým schopnostem, dostal s vozidlem smyk a najel na pravou krajnici a následně havaroval do pravého silničního příkopu, kde došlo ke střetu přední částí vozidla s dopravním značením. Po tomto střetu řidič z místa dopravní nehody utekl, aniž by ji oznámil policistům. Při dopravní nehodě došlo k celkové hmotné škodě ve výši cca čtyřiceti tisíc korun. Majitel vozidla policistům uvedl, že mu bylo vozidlo v době, kdy se stala dopravní nehoda, odcizeno.

Policisté proto žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakékoliv informace k této dopravní nehodě, které by napomohly k jejímu řádnému prošetření a ustanovení viníka, aby neprodleně kontaktovali Policii ČR, Územní odbor Plzeň-venkov – dopravní inspektorát, tel.: 974 326 111. Informace mohou také podat na linku tísňového volání 158.

vytisknout  e-mailem