Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají svědky dopravní nehody

HORAŽĎOVICKO - Dnes po šesté hodině ráno došlo u obce Defurovy Lažany k dopravní nehodě. Hledáme řidiče vozidel i svědky. 

      K dopravní nehodě došlo v pátek 10. června 2016 v 6.15 hodin v katastru obce Chanovice, před obcí Defurovy Lažany ze směru jízdy od obce Černice.

     Řidič jel s nákladním vozidlem tovární značky Mercedes Benz Sprinter po silnici číslo 188 ze směru od Černic na Defurovy Lažany a předjížděl před ním jedoucí nákladní vozidlo značky Iveco Daily. V protisměru od obce Defurovo Lažany zahlédl přijíždějící vozidlo a nemohl se již zařadit a zachytil pravou zadní části korby o levou přední část předjížděného vozidla Iveco. Při dopravní nehodě ke zranění osob nedošlo a hmotná škoda dosahuje třicet tisíc korun.

 

     Policisté  žádají o poskytnutí informací případné svědky dopravní nehody i řidiče dosud nezjištěného vozidla s nímž přijížděl ve směru od obce Defurovy Lažany a mohl být  při dopravní nehodě ohrožen a zřejmě nehodový děj zaznamenal. Dále před vozidlem značky Iveco jel řidič s nákladním vozidlem pro přepravu dřeva a mohl nehodu rovněž vidět.

Informace sdělte na dopravní inspektorát v Klatovech v pracovních dnech na tel. 974 334 251 nebo 974 334 250 nebo prostřednictvím e-mailu: kt.di.podatelna@pcr.cz.

 

              Děkujeme za spolupráci

  

     

 

nprap. Ladmanová Dana

10. 6. 2016

vytisknout  e-mailem