Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají svědky dopravní nehody

HORAŽĎOVICE - Ve čtvrtek v 15.30 hodin nezjištěný řidič s vozidlem poškodil zaparkovaná vozidla a ujel. Hledáme svědky i řidiče poškozených vozidel. 

         V Horažďovicích došlo k dopravní nehodě ve čtvrtek 3. března 2016  na  ulici Ševčíkova. V 15.30 hodin ve směru od silnice číslo I/22 k náměstí Míru přijížděl řidič s vozidlem Suzuki Grand Vitara stříbrné barvy. Při průjezdu komunikací měl postupně narazit pravou přední části do několika zaparkovaných vozidel u pravého okraje komunikace.

Řidič nezastavil vozidlo a pokračoval dále v jízdě směrem k náměstí.

V rámci prošetřování dopravní nehody byl na místě přítomen jeden poškozený řidič z vozidla Ford Mondeo. Ostatní účastníci, kteří měli též poškozená vozidla, se již na místě nenacházeli ani věc neoznámili.

Při dopravní nehodě došlo k poškození vozidla pravděpodobně tovární značky Škoda Fabia combi a dalších blíže nezjištěných vozidel.

 

     Policisté  žádají případné svědky dopravní nehody i řidiče poškozených vozidel o poskytnutí informací, které sdělte na dopravní inspektorát v Klatovech v pracovních dnech na tel. 974 334 251 nebo 974 334 250 nebo prostřednictvím e-mailu: kt.di.podatelna@pcr.cz.

 

              Děkujeme za spolupráci

 

 

nprap. Ladmanová Dana

4. 3. 2016

vytisknout  e-mailem