Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají svědky dopravní nehody

ZRUČ-SENEC - Policisté žádají o pomoc širokou veřejnost. 

Policie České republiky hledá svědky dopravní nehody, která se stala v katastru obce Zruč-Senec. K dopravní nehodě došlo dne 1. září 2020 v 7:45 hodin na silnici č. III/18012 v km 2, 377, při průjezdu levotočivé zatáčky ve směru od obce Druztová směrem na obec Zruč-Senec u mostu č. 18012-3. (souřadnice GPS 817966,463/-1065153,392.
Na uvedeném místě dosud neznámý řidič s dosud neznámým vozidlem ve směru od obce Zruč-Senec směrem na obec Druztová, kdy při průjezdu pravotočivé zatáčky z dosud nezjištěných příčin pravděpodobně najel s vozidlem do protisměru, kde v opačném směru jela řidička s motorovým vozidlem tovární značky MINI ONE. Při průjezdu levotočivé zatáčky se řidička dle všeho lekla protijedoucího vozidla, strhla řízení vpravo, dostala smyk a přejela do protisměru do levého silničního příkoupu, kde přední částí vozidla narazila do betonové římsy se zábradlím. Řidička utrpěla lehká zranění. Celková hmotná škoda byla vyčíslena na 570 tisíc korun.

Policisté proto žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakékoliv informace k této dopravní nehodě, které by napomohly k jejímu řádnému prošetření a ustanovení viníka, aby neprodleně kontaktovali Policii ČR, Územní odbor Plzeň-venkov – dopravní inspektorát, tel.: 974 326 111. Informace mohou také podat na linku tísňového volání 158.

por. Bc. Ivana Jelínková, DiS.
2. září 2020

vytisknout  e-mailem