Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Policisté hledají svědky dopravní nehody

České Budějovice - Pokud jste některou z nehod viděli, volejte na linku 158. 

Českobudějovičtí dopravní policisté se obrací na možné svědky dopravních nehod, které se v uplynulé době staly na Českobudějovicku. 

Dne 13. prosince se stala okolo 07:55 hodiny na Lidické ulici v Českých Budějovicích dopravní nehoda, kdy před křižovatkou s ulicí Matice Školské došlo ke střetu pravděpodobně vozidla značky VW Bora stříbrné barvy s trolejbusem linky č. 5 a to při přejíždění do pravého odbočovacího jízdního pruhu.

Další nehoda se stala dne 15. prosince v době od 9:00 do 10:30 hodiny, opět na  ulici Lidická, konkrétně na parkovišti Lékařského domu č.p. 108, kdy neznámý řidič s dosud nezjištěným vozidlem poškodil zde zaparkovaé červené vozidlo značky Dacia Sandero a následně z místa nehody ujel. 

Někdy v době od 16. do 17. prosince se stala dopravní nehoda na parkovací ploše u Obchodního domu Kaufland v ulici Na Sádkách. Neznámý řiidič s dosud nezjištěným vozidlem na prvním parkovacím místě vlevo za vjezdovou závorou poškodil zde zaparkované vozidlo značky Škoda Kamiq šedé barvy a odjel, ani by nehodu oznámil.

Pokud jste některou z těchto nehod viděli a mohli byste tak policistům poskytnout důležité informace vedoucí k objasnění průběhu nehod, volejte, prosím, na telefonní číslo 974 226 588 nebo přímo na linku 158. Za spolupráci děkujeme.

por. Ing. Štěpánka Schwarzová, krpc.pio@pcr.cz
19. prosince 2023

vytisknout  e-mailem