Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají svědky dopravní nehody

KLATOVY - V úterý po deváté hodině dopoledne na kruhovém objezdu řidič s vozidlem poškodil projíždějící automobil a ujel po travnatém porostu. 

    
     K dopravní nehodě došlo dne 16. prosince 2014 v 9.35 hodin, kdy jel nezjištěný řidič s vozidlem zn. Citroën Xantia combi tmavě zelené barvy v Klatovech po ulici Domažlické ve směru do centra města. Na kruhovém objezdu u nákupní zóny nezjištěný řidič předjížděl po kruhovém objezdu stejným směrem jedoucí vozidlo zn. Mazda 121 a narazil pravou přední částí vozidla zn. Citroën do levé přední části vozidla zn.Mazda. Řidič s vozidlem nezastavil, ale vjel na travnatou plochu směrem k centru a před dalším kruhovým objezdem sjel na vozovku a ujel. Na místě dopravní nehody zůstalo pravé přední směrové světlo a přední registrační značka. 
 
 
     Policie ČR žádá, aby se přihlásili svědci, kteří přímo viděli střet vozidel nebo měli poznatek k podezřelému vozidlu, aby neprodleně kontaktovali Dopravní inspektorát v Klatovech v pracovních dnech na telefon číslo 974 334 251 nebo 974 334 250 ( jinak linka "158" ) nebo prostřednictvím e-mailu: kt.di.podatelna@pcr.cz.   
    Policisté pátrají po neznámém vozidle a jeho řidiči, který způsobil poškození vozidla a ujel i svědcích uvedené dopravní nehody.
              Děkujeme za spolupráci
         
 
 
nprap. Ladmanová Dana
18. 12. 2014

                                                                      

vytisknout  e-mailem