Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Policisté hledají svědky dopravní nehody

Policie České republiky Skupina dopravních nehod OŘP České Budějovice provádí šetření ve věci dopravní nehody, ke které došlo uplynulé pondělí, 14.07.2008, v době kolem 13:10 hodin, na křižovatce ulic Na Sadech a Husova v Českých Budějovicích.  

  V uvedené době jel řidič vozidla tov. zn. Škoda po Jiráskově nábřeží v levém jízdním pruhu ve směru k ulici Na Sadech, kdy na křižovatce s ulicí Husova nedal přednost v jízdě řidičce motocyklu JET. Řidička motocyklu na vzniklou situaci reagovala bržděním, kdy s motocyklem dostala na mokré vozovce smyk a došlo k jejímu pádu na vozovku. V důsledku pádu utrpěla poškozená poranění levé ruky, se kterým byla následně převezena do českobudějovické nemocnice k dalšímu ošetření. Ke střetu vozidla a motocyklu nedošlo. Alkohol byl provedenou orientační dechovou zkouškou u obou účastníků dopravní nehody na místě vyloučen. Technická závada, jako příčina dopravní nehody, nebyla na místě ohledáním zjištěna ani uplatněna. 
  Žádáme případné svědky uvedené dopravní nehody, kteří by mohli podat bližší informace k jejím okolnostem a příčině , aby se přihlásili buď osobně na Skupině dopravních nehod Okresního ředitelství PČR v Českých Budějovicích , na lince 158 , na telefonním čísle 974 226 588 - stálá služba Skupiny dopravních nehod či na tel. : 974 226 601 u prap. Radima Grohmana. Svým svědectvím tak napomůžete  ke zjištění dalších informací k nehodovému ději a k pachateli dopravní nehody. Děkujeme

vytisknout  e-mailem