Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají svědky dopravních nehod

KLATOVSKO - Nezjištěný řidič v obci Svéradice poškodil oplocení, v Sušici garážová vrata a ujel. V Klatovech při couvání poškodil autobus. 

Policie ČR Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje územní odbor, dopravní inspektorát Klatovy, žádá občany o spolupráci při prošetřování  dopravnícg nehod:
 
1/     Dne 10. května 2014 ve 18.00 hodin v Sušici došlo k dopravní nehodě v ulici Volšovské. Dosud neznámý řidič řídil neznámé vozidlo v prostoru u zadního vchodu do domu u garáží a bývalé kotelny. Z dosud nezjištěných příčin řidič narazil do vrat garáže domu, které poškodil. Nezjištěný řidič s neznámým vozidlem zastavil a šel do domu, kdy se mu nepodařilo kontaktovat majitele poškozených vrat garáže a uvedl obyvatelce domu registrační značku vozidla a telefonní číslo a odjel. V 19.30 hodin majitel poškozených garážových vrat nehodu ohlásil a šetřením bylo zjištěno, že registrační značka vozidla neodpovídá skutečnosti ani telefonní kontakt. 
     Policisté pátrají po neznámém vozidle a jeho řidiči, který způsobil poškození garážových vrat i svědcích uvedené dopravní nehody.
 
2/ Dne 9. května 2014 ve 13.05 hodin v Klatovech došlo k dopravní nehodě v ulici Nádražní. Po ulici Dukelské řídil svůj osobní automobil zn. Opel Astra Caravan řidič směrem ke křižovatce s ulicí Nádražní. Při příjezdu ke křižovatce s ulicí Nádražní dával přednost autobusu zn. Renault Irisbus, který jel po ulici Nádražní a odbočoval vlevo a vozidla se nemohla bezpečně vyhnout, kdy počal řidič vozidlem Opel couvat a levou přední částí vozidla zachytil o levý bok autobusu a ujel. Policisté šetřením řidiče vypátrali.
     Policisté pátrají po svědcích uvedené dopravní nehody.
 
3/  V obci Svéradice řídil v době od 20. do 25. dubna 2014 dosud neznámý řidič nezjištěné vozidlo a z nezjištěných příčin narazil do zdi oplocení u domu a z místa dopravní nehody ujel. Při dopravní nehodě došlo k poškození zdi oplocení u domu.
     Policisté pátrají po neznámém řidiči i jeho vozidle, který dopravní nehodu způsobil i po svědcích celé události.
 
     Informace k popsaným dopravním nehodám můžete podat na telefon číslo  974 334 111 nebo na dopravní inspektorát číslo 974 334 251 i prostřednictvím e-mail: kt.di.sdn@pcr.cz.
 
Děkujeme za spolupráci
 
 
nprap. Ladmanová Dana
12. 5. 2014

vytisknout  e-mailem