Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Policisté hledají svědky dopravních nehod

České Budějovice - Pokud jste nehodu viděli, volejte linku 158. 

Českobudějovičtí dopravní policisté hledají svědky několika dopravních nehod, které se staly v uplynulé době na Českobudějovicku.

První nehoda se stala dne 19. srpna  v době okolo 15:25 hodiny mezi obcemi Lhota a Mladošovice. Nezjištěný řidič s dosud neustanoveným vozidlem při míjení se s protijedoucím cyklistou levým zpětným zrcátkem zavadil o řídítka cyklisty. Ten po střetu upadl na vozovku a utrpěl zranění. Řidič s místa nehody ujel, aniž by zraněnému cyklistovi poskytnul pomoc. Pravděpodobně se jednalo o vozidlo světle modré barvy značky Škoda.

Dne 20. srpna v době kolem 15:00 hodiny došlo u areálu firmy Dofe CB, s.r.o. v Blahoslavově ulici č. 538/9a v Českých Budějovicích k dopravní nehodě, když neznámý řiidč s dosud nezjištěným motorovým vozidlem poškodil vjezdovou bránu do areálu uvedené firmy a následně z místa nehody ujel. 

Na parkovišti přilehém ke komunikaci ul. Fr. Ondříčka, za budovou prodejny Maxi Hit došlo dne 24. srpna v čase od 14:30 do 15:00 hodiny k dopravní nehodě. Neznámý řidič s neznámým vozidlem se pravděpodobně plně nevěnoval řízení a nezjištěnou částí svého vozidla poškodil přední a pravou boční část zaparkovaného osobního vozidla značky VW Touran stříbrné barvy. Poté z místa nehody ujel. 

por. Ing. Štěpánka Schwarzová, krpc.pio@pcr.cz

27. srpna 2021

vytisknout  e-mailem