Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Policisté hledají svědky dopravních nehod

HODONÍNSKO: Nezodpovědní řidiči bourali a z místa nehody ujeli. 

První nehoda, ke které policisté potřebují svědky, se odehrála již v 8. dubna letošního roku. K nehodě došlo v pátek o půl desáté dopoledne v ulici Purkyňova v Hodoníně. Jednadvacetiletá žena poblíž lázeňského parku přecházela vyznačený přechod pro chodce a přitom vedla jízdní kolo. V tu dobu jel směrem na Rohatec doposud nezjištěný řidič s modrým silničním motocyklem nezjištěné značky. Motocyklista nedal chodkyni na přechodu pro chodce přednost a  zachytil motocyklem o jízdní kolo. Důsledkem toho chodkyně upadla a způsobila si  zranění. Řidič motocyklu pokračoval bez zastavení dál v jízdě směrem na Rohatec.

Další dopravní nehoda se stala v ulici Průmyslová ve Bzenci. Zatím nezjištěný řidič s nezjištěným vozidlem v noci z desátého na jedenáctého srpna naboural do sloupu veřejného osvětlení na parkovišti u benzinové čerpací stanice. Neznámý řidič se zřejmě plně nevěnoval řízení vozidla a při couvání narazil s vozidlem do sloupu, který poškodil. Nehoda však nebyla ohlášena a pachatel z místa ujel.

K nehodě došlo také v sobotu 13. srpna odpoledne v Hodoníně v ulici Výstavní před domem číslo 9. Neznámý pachatel zde poškodil zaparkované vozidlo Ford Mondeo. Pachatelem by mohl být i nezjištěný cyklista, který tudy projížděl a plně se nevěnoval řízení.
 

Policisté uvítají jakoukoliv informaci, která by vedla k odhalení pachatelů uvedených dopravních nehod. Případní svědci se mohou ozvat na nejbližší služebně Policie ČR, volat na telefonní číslo 974 633 260 nebo přímo na linku 158.

nprap. Petr Zámečník, 15. 8. 2011

vytisknout  e-mailem