Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají svědky dopravních nehod

PLZEŇSKÝ KRAJ – Policisté dopravního inspektorátu Plzeň – venkov se zabývají několika nehodami a v souvislosti s tím žádáme veřejnost o pomoc při pátrání po svědcích. 

Dne 25. června 2019 okolo 9 hodiny ranní cca 500 metrů před obcí Čeminy v levotočivé zatáčce se neznámý pachatel střetl a levým zpětným zrcátkem vozidla Mercedes Benz Axor následkem čehož došlo k jeho poškození. Dosud nezjištěný řidič se svým vozidlem pokračoval dále v jízdě, aniž by s řidičem nákladního automobilu sepsal záznam o dopravní nehodě nebo věc oznámil na linku 158. Hmotná škoda na vozidle Mercedes Benz činí 5 tisíc korun.

Dne 7. června 2019 přibližně v 16 hodin odpoledne jel nezjištěný řidič s vozidlem Nissan Almera Tin o po silnici II/180 ve směru od obce Štěnovice směrem na obec Dobřany, kde pod přemostěním z nezjištěných příčin přejel do protisměru a střetl se s přední částí svého vozidla s levou boční částí vozidla Audi, který jel ve směru od obce Dobřany. Vozidlo Nissan po srážce pokračovalo dál v jízdě a v protisměru se střetlo s dalším vozidlem Land Rover Freelander. Po dopravní nehodě řidič vozidla Nisssan z mjísta dopravní nehody utekl. Při dopravních nehodách vznikla hmotná škoda v minimální výši 150 tisíc korun.

Poznatky k nezjištěnému řidiči jsou následující: velmi krátké světlé vlasy, větší uši, oválný obličej a výška 170 – 175 cm. Na sobě měl světlé triko a dlouhé šedivé kalhoty.

Dopravní policisté žádají případné svědky výše popsaných nehod, aby se přihlásili osobně na adrese Policie ČR, dopravní inspektorát Plzeň – venkov, Slovanská alej 26, Plzeň nebo telefonicky na tel. č. 974 326 111, 974 326 251 nebo na lince 158.

Případným svědkům policisté předem za jejich pomoc děkují.

pprap. Bc. Iveta Kořínková
vrchní asistent

vytisknout  e-mailem