Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Policisté hledají svědky dopravních nehod

České Budějovice - Pokud jste byli svědky, volejte linku 158. 

Českobudějovičtí dopravní policisté žádají širokou veřejnost o pomoc při objasnění průběhu několika dopravních nehod, které se staly v uplynulé době na Českobudějovicku.

Dne 9. srpna v době okolo 18:20 hodiny narazil dosud nezjištěný řidič s neznámým vozidlem do autobusu MHD a bez zastavení z místa nehody ujel. K té došlo na křižovatce ulic Rudolfovská tř. a Nádražní. Z dosavadního šetření vyplývá, že se mělo jednat o vozidlo Ford Focus (II. generace) stříbrné, šedé či světle modré barvy. Na vozidle po nárazu chybí ozdobný kryt pravého předního ocelového disku (tzv. poklice), který se z vozidla uvolnil a zůstal na místě. 

V době od 11. srpna 19:15 hodiny do 12. srpna 08:30 hodiny došlo na parkovišti u domu č.p. 275 na Lidické tř. k dopravní nehodě, kdy nezjištěný řidič s neznámým vozidlem poškodil zaparkované vozidlo značky Kia Ceed a z místa nehody ujel. Vozidlo zn. Kia je poškozené na levém boku (levé přední dveře, levé zadní dveře, skleněná výplň levých zadních dveří, okrasná chromová lišta). 

Pokud jste byli svědky některé z těchto nehod, kontaktujte, prosím, policisty na telefonním čísle 974 226 588 nebo přímo na lince 158.

por. Ing. Štěpánka Schwarzová, krpc.pio@pcr.cz

16. srpna 2021

vytisknout  e-mailem