Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Policisté hledají svědky dopravních nehod

České Budějovice - Policisté žádají případné svědky dopravních nehod, aby pomohli objasnit jejich příčiny. (Hlasová schránka 974 221 116) 

Českobudějovičtí policisté žádají svědky dopravní nehody, která se stala v pátek 14. května krátce před 12:00 v Českých Budějovicích, aby se přihlásili na linku  158 a pomohli objasnit její příčinu.  Řidička osobního vozidla  tovární značky Audi A4 jela ve směru od ulice Karla IV na náměstí Přemysla Otakara II. V blízkosti hotelu Zvon se srazila s nákladním automobilem tovární značky Citroen Jumper. Žádný z účastníků nehody nebyl zraněn.

K další dopravní nehodě došlo v pondělí 17. května kolem 08:00 na silnici III. třídy č. 14331 v katastru obce Dubné. Třiatřicetiletá žena řídila osobní automobil tovární značky Renault Clio  ve směru od obce Třebín k obci Litvínovice. Po projetí zatáčky pravděpodobně nezvládla řízení, vyjela mimo komunikaci a narazila do stromu.  Při nehodě utrpěla řidička těžké zranění. Dva spolujezdci byli zraněni lehce.  Policisté žádají případné svědky dopravní nehody, aby se přihlásili na linku 158 nabo na telefonní číslo 974 226 585.

por. Mgr. Anna Drdová (pisjc@mvcr.cz)

vytisknout  e-mailem