Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Policisté hledají svědky dopravních nehod

České Budějovice - Volejte linku 158 a pomozte s jejich objasněním. 

Českobudějovičtí dopravní policisté žádají veřejnost o pomoc při objasnění několika dopravních nehod.

K první nehodě došlo dne 6. června v 07:20 hodin na silnici I/20 ve směru od obce Dasný k obci České Budějovice. Za připojením od obce Hluboká nad Vltavou došlo k dopravní nehodě osobního vozidla značky VW Polo černé barvy a nákladního vozidla DAF bílé barvy, kdy došlo k bočnímu kontaktu mezi oběma vozidly. Poté se vozidlo VW na silnici roztočilo, dvakrát narazilo do středových vozidel a poté zůstalo stát napříč v levém jízdním pruhu.

Další nehoda se stala na parkovišti u Sportovní haly (u ulice Volejbalistů) v době od 7. června 06:00 hodiny do 8. června 15:30 hodiny. Zde stálo zaparkované vozdilo Škoda Octavía stříbrné barvy. Neznámý řidič s dosud nezjištěným vozidlem poškodil automobil na pravém zadním blatníku a z místa nehody ujel. 

V noci ze 7. na 8. června se stala obdobná dopravní nehoda na parkovišti přilehlém k místní komunikaci ulice Čéčova, č.p. 671/2. Při nehodě došlo k pošození zaparkovaného osobního vozidla značky Škoda Octavia bílé barvy. Viník poté z místa nehody ujel.

Pokud jste byli svědkem těchto dopravních nehod a mohli byste policistům poskytnout jakékoliv informace, volejte, prosím na telefonní čislo 974 226 588 nebo přímo na linku 158. Děkujeme

por. Ing. Štěpánka Uhlířová, krpc.pio@pcr.cz

20. června 2018

vytisknout  e-mailem