Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají svědky nehod

TACHOVSKO - Řidiči od nehod ujeli, a tak se policisté s žádostí o pomoc obracejí na veřejnost. 

     Tachovští dopravní policisté hledají svědky dvou nehod, které se v uplynulých dnech staly na Tachovsku.
     První nehoda se stala 14. listopadu letošního roku mezi 9:25 hod. a 9:50 hod. v obci Stříbro ve Větrné ulici. Na parkovišti u prodejny COOP poškodil dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem zaparkované osobní vozidlo Kia Ceed a z místa ujel.

     Druhá nehoda se stala mezi 16. a 18. listopadem letošního roku na komunikaci mezi Svatou Kateřinou a Rozvadovem. Z ohledání místa dopravní nehody a ze zjištěných stop vyplývá, že neznámý řidič s nezjištěným vozidlem jel uvedeným úsekem ve směru na Svatou Kateřinu a při projíždění prudké pravotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost jízdy dopravně technickému stavu komunikaci, nezvládl řízení, vozidlo uvedl do smyku a vyjel vlevo mimo silnici, kde poškodil okrasné křoviny a oplocení objektu fotovoltaické elektrárny. Neznámý řidič z místa nehody ujel.

     Tachovští dopravní policisté žádají občany, kteří by mohli poskytnout informace k uvedeným nehodám, jež by napomohly jejich řádnému prošetření a ustanovení viníků, aby se jim ozvali na tel.: 974 337 266, 974 337 251. Informace mohou sdělit také na tel.: 974 322 015 nebo na linku tísňového volání 158.

por. Bc. Dagmar Jiroušková
19. 11. 2015

 

 

vytisknout  e-mailem