Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Policisté hledají svědky nehod

HODONÍNSKO: Pomozte dopátrat viníky, kteří ujeli od dopravních nehod. 

Dopravní policisté hledají svědky několika dopravních nehod, od kterých viníci nehod ujeli. Jedná se o tyto nehody:
 

  1. V pátek 12. dubna v čase od 08:00 do 15:00 hodin mělo dojít na území obcí Mutěnice, Hovorany nebo Šardice k poškození poštovního dodávkového Ford Transit. Jeho řidička v těchto obcích parkovala na různých místech za účelem doručování zásilek. Poškození vozidla zjistila až s odstupem času a není zřejmé, kde přesně k poškození došlo. Šetřením bylo zjištěno, že řidič nezjištěného osobního vozidla se plně nevěnoval řízení a poškodil zmiňované dodávkové vozidlo.

  2. V úterý 16. dubna v době od 17:15 do 17:45 hodin došlo v obci Lužice v ulici U stadionu před domem č.p. 538 k poškození zaparkovaného vozidla Ford Focus C-Max. Doposud nezjištěný řidič stříbrného skútru se žlutou přilbou na hlavě se plně nevěnoval řízení a narazil do zadního rohu zaparkovaného vozidla. Po nárazu do vozidla řidič skútru z místa ujel a věc dále neřešil.

  3. Ve středu 17. dubna v době od 07:30 do 17:00 hodin v Kyjově v ulici Komenského na parkovišti u prodejny Bettynka došlo z poškození zaparkovaného vozidla Seat Alhambra. Doposud nezjištěný řidič se při jízdě s osobním vozidlem dostatečně nevěnoval řízení a bokem vozidla zachytil o zaparkované vozidlo. Poté nezjištěný řidič z místa s vozidlem ujel pryč.

  4. V úterý 16. dubna mělo také dojít k poškození poštovního dodávkového vozidla Ford Tranzit. K poškození mělo dojít v době od 09:00 do 14:00 hodin na trase Hodonín-Mikulčice-Dolní Bojanovice-Čejkovice-Hodonín.


 

Policisté žádají případné svědky, kteří některou z popisovaných nehod mohli spatřit nebo k některé znají podrobnosti, které by mohly přispět k vypátrání viníků, aby se ozvali na telefon 974 633 260 nebo přímo na linku 158.


 

nprap. Bc. Petr Zámečník, 19. 4. 2013

vytisknout  e-mailem