Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Policisté hledají svědky několika dopravních nehod

České Budějovice - Pomozte policistům objasnit jejich příčinu a okolnosti. 

Policisté z dopravního inspektorátu v Českých Budějovicích žádají o spolupráci případné svědky několika dopravních nehod, které se staly na území krajského města nebo v jeho blízkém okolí.

Dne 27. září v době okolo 14:50 hodiny jel řidič na motocyklu značky Jawa od obce Byňov směrem k závodu Dobrá Voda. Na křižovatce silnic II. třídy č. 154 a místní komunikace, která vede k závodu Dobrá Voda, nedal pravděpodobně tento řidič  přednost při odbočování vlevo protijedoucímu motocyklu značky Puch. Došlo ke střetu, při kterém se zranili oba řidiči. Na motocyklech vznikla škoda ve výši 10 000 korun. 

Dne 5. října se někdy v době od 6:50 do 17:50 hodiny stala dopravní nehoda, při které dosud nezjištěný řidič s neznámým vozidlem v ulici Resslova v Českých Budějovicích u domu č.p. 18 poškodil zde zaparkovaný automobil značky Hyundai i30 šedé barvy. Poté z místa nehody ujel, aniž by událost oznámil. Vozidlo značky Hyundai pachatel poškodil na jeho pravé zadní části. Škoda byla vyčíslena na 60 000 korun.

Pokud jste byli svědky některé z těcht nehod a mohli byste tak policistům pomoci zjistit jejich příčinu a okolnosti, volejte, prosím, na linku 9754 226 588 nebo přímo na linku 158. Za pomoc děkujeme.

por. Ing. Štěpánka Schwarzová, krpc.pio@pcr.cz

7. října 2020

vytisknout  e-mailem