Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Policisté hledají svědky tragické dopravní nehody

JIHLAVSKO: Při střetu s vozidlem zemřela chodkyně 

Jihlavští kriminalisté hledají svědky tragické dopravní nehody, ke které došlo ve čtvrtek 29. listopadu večer na ulici Jiráskova v Jihlavě. Sedmatřicetiletý řidič nákladního vozidla jel deset minut po osmnácté hodině po ulici Jiráskova ve směru k centru města. Z dosud nezjištěných příčin přehlédl chodkyni, která přecházela vozovku mimo přechod pro chodce zleva z pohledu řidiče, a došlo ke střetu. Pětaosmdesátiletá chodkyně při střetu utrpěla těžké zranění, kterému i přes okamžitou resuscitaci, na místě podlehla.
 
Prověřování tragické dopravní nehody převzali kriminalisté služby kriminální policie a vyšetřování, kteří zjišťují příčinu a další okolnosti nehody.
 
Kriminalisté získali informaci o tom, že v době nehody byly u zastávky tři děti ve věku mezi deseti a patnácti lety, které pravděpodobně střet vozidla s chodkyní viděly a mohly by tak policistům poskytnout informace důležité pro další prověřování. Jednalo se o dva chlapce a jednu dívku.
 
Žádáme rodiče, kterým se jejich děti svěřily o tom, že tuto dopravní nehodu viděly, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. Uvítáme také informace od dalších jiných osob, které se staly svědky této tragické nehody.
 
por. Bc. Jana Kroutilová, komisař
4. prosince 2012

vytisknout  e-mailem