Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají viníky

TACHOVSKO - Řidiči ujeli od kolizí, které způsobili. Policisté po nich nyní pátrají. 

     Tachovští dopravní policisté hledají svědky dvou nehod, které se staly v uplynulých dnech na Tachovsku.
     Jedna nehoda se stala 14. května letošního roku v obci Rozvadov. Kolem 2:20 hod. jel uvedenou obcí ve směru na Svatou Kateřinu dosud neznámý řidič s osobním vozidlem značky Volkswagen Golf, 5. řady, stříbrné barvy, nezjištěné registrační značky. Z dosud nezjištěné příčiny vyjel s vozidlem v blízkosti benzinové čerpací stanice vpravo mimo komunikaci, kde přední částí vozidla poškodil světelnou směrovou šipku, poté narazil do náletových dřevin a vyjel na louku. Z ní vyjel po několika minutách zpět na komunikaci a zastavil na benzinové čerpací stanici, kde zjišťoval poškození vozidla a aniž by oznámil poškození světelné šipky policii, z místa ujel.  
     Druhá nehoda se stala od 15. června v době od 11:00 hod. do 16. června do 15:00 hod. v Tachově v Zárečné ulici. Na parkovišti u domu č. p. 1520 poškodil dosud neznámý řidič zaparkované osobní vozidlo značky Audi A4 a z místa ujel, aniž by si splnil svoji zákonem stanovenou povinnost

     Tachovští dopravní policisté žádají občany, kteří by mohli poskytnout informace k uvedené nehodě, jež by napomohly jejímu řádnému prošetření, aby se jim ozvali na tel.: 974 337 266, 974 337 251. Informace mohou sdělit také na tel.: 974 322 015 nebo na linku tísňového volání 158.

por. Bc. Dagmar Jiroušková
24. 6. 2019

Odkazy do noveho okna

neznámý řidič s havarovaným vozidlem

neznámý řidič s havarovaným vozidlem 

Detailní náhled

neznámý řidič s havarovaným vozidlem

neznámý řidič s havarovaným vozidlem 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem