Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Policisté ho vykázali a obvinili

MOST - Muž deset dnů nesmí domů a ještě mu hrozí tři roky vězení 

Až tři roky vězení hrozí 35letému muži. Policejní komisař ho obvinil z trestného činu nebezpečné vyhrožování. Ještě předtím byl vykázán z bytu. Domů podle rozhodnutí policistů nesmí deset dnů. Strážce zákona k tomu vedlo násilné chování 35letého muže. Agresivita směřovala na jeho partnerku. Obviněný měl ženu dlouhodobě napadat, slovně i fyzicky. Během soužití ji měl také neustále kontrolovat a sledovat. Podle policistů poškozená navíc čelila výhrůžkám zabitím nebo napadením. Situace se neuklidnila, ani když žena svému příteli oznámila, že je s ním těhotná. Mostečtí policisté na případu stále pracují a zároveň kontrolují, zda obviněný dodržuje jejich rozhodnutí a také jestli poškozenou nekontaktuje.


 

Z balkonu ukradl trička

Osm triček zmizelo z balkonu v prvním patře panelového domu v mostecké Erbenově ulici. Podle poškozeného za tím stojí neznámý poberta, který prádlo strhal i s kolíčky. Hodnota věcí je vyčíslena na 2.400 korun. Policie po pachateli pátrá. Ten bude v případě dopadení vystaven postihu za trestné činy krádež vloupáním a porušování domovní svobody.


 

Zloděj si odnesl drůbež

Krádeží drůbeže za 5.200 korun se zabývají obrničtí policisté. Poškozený po příchodu na zahradu zjistil, že mu tam chybí pět opeřenců. Zloděj si odnesl husu, housera, kačera a dvě kachny. Policie skutek šetří jako trestné činy krádež vloupáním a porušování domovní svobody. Došlo k němu v obci na Mostecku.


 

Někdo se vloupal do roomstra

Vloupání do vozu značky Škoda Roomster šetří policisté mosteckého obvodního oddělení. Zároveň pátrají po neznámém pachateli, který má čin na svědomí. Z auta se ztratily věci za čtyři tisíce. Jednalo se o mobilní telefon, doklady, platební kartu, peníze a další drobnosti. Poničení auta se vyšplhalo na šest tisíc. Pokud bude zloděj zjištěn, čeká ho trest za tři přečiny; krádež vloupáním, poškození cizí věci a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Policisté opět upozorňují: v autech nenechávejte viditelně žádné věci! Snížíte tím riziko vloupání.


 

por. Alena Bartošová

KŘP Ústeckého kraje

19. června 2013


 


 


 

vytisknout  e-mailem