Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Policisté kontrolovali tržnici

SOKOLOV – Policisté v Kraslicích vyrazili na kontrolu 

ilustrační fotoDne 31. července 2012 kolem desáté hodiny dopolední proběhla akce pod názvem „Důsledně proti toxikomanii“. Tato akce byla zaměřena na prostory tržnice v obci Hraničná a jeho okolí. Souběžně s kontrolou tržnice proběhla dopravně bezpečností akce.
 
Na kontroly byly nasazeny policisté služby pořádkové, dopravní i kriminální policie, za součinnosti cizinecké policie, skupiny speciálních kynologických činností. Společně s nimi prováděli kontroly stánků i pracovníci odboru obecního živnostenského úřadu obce Kraslice.  
 
Policejní hlídky na tržnici se zaměřili na kontroly osob za účelem zjištění pohybu hledaných a pohřešovaných a především na odhalení možného nedovoleného nakládání, přechovávání, výrobu či distribuci omamných a psychotropních látek. Dopravní policisté kontrolovali osádky vozidel za účelem dodržování zákazu požívání alkoholických nápojů a omamných a psychotropních látek, kontrolu dokladů předepsaných k řízení motorových vozidel, technického stavu motorových a přípojných vozidel a dodržování dalších obecně závazných ustanovení zák. č. 361/2000 Sb., o provozu na pozemních komunikacích. Během akce policisté zkontrolovaly celkem tři desítky osob a dně desítky vozidel. Při kontrolách policisté nezjistili žádné nedostatky.
 
por. Ing. Pavel Valenta
01.08.2012

vytisknout  e-mailem