Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Policisté měli pestrý víkend

KROMĚŘÍŽSKO: V rámci Mezinárodního dne dětí proběhlo hned několik akcí.  

Nejenže museli policisté vykonávat svoji běžnou práci, ale zároveň se zúčastnili i několika „Dětských dnů“. V pátek v dopoledních hodinách zavítali policisté Obvodního oddělení Morkovice a kroměřížského dopravního inspektorátu do Zborovic. Na tamním fotbalovém hřišti připravili dobrovolní hasiči pro děti dopolední program. Přítomní tak nejprve viděli zásah hasičů a poté už si mohli prohlédnout hasičskou i policejní techniku. Od policejního stanoviště si také každý odnesl otisk svého prstu.
 
S otiskem prstu a s razítkem na ruce odcházely děti i od policejního stanoviště v Hulíně. I tady byl především pro ty nejmenší připraven na páteční odpoledne a večer velkolepý program, na kterém se podílela spousta lidí. Otisk prstu si zájemci udělali přímo u kriminalistického technika. Policejní psovod spolu s předsedou a dalšími členy Základní organizace Hulín, která se zabývá sportovní a služební kynologií, dětem předvedli, jak umí jejich pejsci poslouchat a samozřejmě dopadnout nebezpečného pachatele. Děti je za jejich snažení a zajímavou ukázku odměnily velkým potleskem. 
 
Další akce pro děti se konala v sobotu v Ratajích. Za návštěvníky přijeli policisté kroměřížského obvodního oddělení a dopravního inspektorátu.
 
4. června 2012, nprap. Ing. Barbora Balášová
Odkazy do noveho okna

Dětský den Hulín 1

Dětský den Hulín 1 

Detailní náhled

Dětský den Hulín 2

Dětský den Hulín 2 

Detailní náhled

Dětský den Hulín 3

Dětský den Hulín 3 

Detailní náhled

Dětský den Zborovice 1

Dětský den Zborovice 1 

Detailní náhled

Dětský den Zborovice 2

Dětský den Zborovice 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem