Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Policisté nalezli pohřešované děti

ÚO Bruntál - do hodiny a půl od oznámení a jiné zprávy 

Zmizel kontejner
V době od 17.3. do 18.4.2011 v Horním Benešově dosud neznámý pachatel odcizil před objektem zimního stadionu na ulici Nerudova modrý plastový kontejner na tříděný odpad. Způsobená škoda činí 6 783 Kč.
 
Odcizený mobil
Albrechtickým policistům oznámil 18letý mladík, že mu neznámý pachatel odcizil dne 22.4.2011 mobilní telefon HTC Wildfire. Ten měl mít na zahradě rodinného domu v Janově odložený na kamenné zídce u ohniště. Způsobená škoda činí 5500 Kč.
 
V autobuse přišel o peněženku
Během dvou dnů šetří policisté již druhý případ krádeže peněženky při cestě dopravním prostředkem. Tentokrát mezi obcemi Mezina a Bruntál ve středu 27.4.2011 v ranních hodinách neznámý pachatel využil nepozornosti 18leté dívky a z kabelky, kterou měla na rameni ji odcizil peněženku s finanční hotovostí 450 Kč, doklady a platební kartou.
 
Pohřešované děti policisté nalezli do hodiny a půl
Pohřešovanou nezletilou dívku a jejího mladšího bratra nalezli policisté do hodiny a půl od oznámení o jejich pohřešování.
58letá žena z obce poblíž Vrbna pod Pradědem včera 27.4.2011 v 16,18 hodin oznámila vrbenským policistům, že pohřešuje dvě nezletilé děti, které má v pěstounské péči a které odešly z domu. Policisté ihned začali po dětech pátrat a to nejen na Vrbensku, ale v celém okrese Bruntál. Zaměřili se na autobusové a vlakové zastávky a také na kamarády a spolužáky obou dětí. Po hodině a půl od oznámení obě děti policisté našli v pořádku v obci, kde bydlí.  
                                                                                  
komisař por. Bc. Tušková Pavla
pisbr♦mvcr.cz
28.4.2011

vytisknout  e-mailem