Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté pátrají

Policisté pátrají po pohřešované ženě 

Žádáme veřejnost o pomoc při pátrání po pohřešované Martině HRDINOVÉ, nar. 4.12.1970
 
 
             Pohřešovaná je chovankyně Ústavu sociální péče Brandýs nad Labem, Piaristická 185, Brandýs nad Labem – Stará Boleslav. Naposledy byla viděna dne 16.1.2012 ve večerních hodinách řidičem autobusu, který ji vezl z Brandýsa nad Labem na konečnou stanici Praha - metro Černý Most, kde v 21.09 hodin u stanice metra na konečné vystoupila. Její další pohyb není znám. Bylo zjištěno, že vyhledává společnost lidí bez domova.
 
            Martina Hrdinová je zdánlivého stáří 42 let, střední 177 cm vysoké postavy, má neupravené hnědé dlouhé vlasy a modré oči. V době odchodu měla na sobě tmavou zimní bundu ( péřovku ), šedé tesilové kalhoty, černé kotníčkové boty, barevný svetr, převážně oranžové barvy, na zádech růžový batoh, v uších stříbrné naušnice s perličkou.         
 
            Pohřešovaná Martina Hrdinová je z důvodu svého mentálního postižení zbavena způsobilosti k právním úkonům. Dle vyjádření ošetřujícího lékaře trpí paranoidní schizofrenií, na kterou bere léky, ty však nemá u sebe. Vysazení léků může způsobit halucinace a záchvaty agresivity.               
 
            Po pohřešované pátrají policisté z Územního odboru SKPV Praha venkov – VÝCHOD.       Veškeré informace o ní sdělte policistům Obvodního oddělení Brandýs nad Labem, tel: 974 881 710 nebo na bezplatnou linku Policie ČR 158.
 
 
 
por. Bc. Markéta Johnová
tisková mluvčí PČR Praha venkov - VÝCHOD

vytisknout  e-mailem