Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté pátrají po čtveřici zlodějů

BEROUNSKO – Jejich terčem se stal obchod v Hořovicích. 

Hořovičtí policisté pátrají po čtveřici neznámých pachatelů, jejichž terčem se stala prodejna v Hořovicích v ulici Masarykova. Ti předstírali nákup zboží a v prostoru u pokladního pásu, kde je umístěn regál s lahvemi tvrdého alkoholu a žvýkaček, postupně odcizili osm lahví whisky, tři lahve vodky, čtyři balíky po šedesáti kusech balíčků žvýkaček a několik pánských holicích strojků. Zboží si postupně vkládali do svých bund, kdy s ohledem na jeho množství a objemnost, lze předpokládat, že tyto mají uzpůsobeny tak, aby do nich mohli odcizené věci schovávat.

Policisté se s ohledem na provedený způsob této krádeže domnívají, že se tito pachatelé mohli a mohou obdobného jednání dopouštět i na jiných místech. Na základě místní znalosti hořovických policistů se zřejmě nejedná o osoby pocházející z našeho okresu. Samotné jednání této čtveřice zachytil kamerový záznam a policisté tak mají k dispozici jejich fotografie. Jednalo se o tři muže a jednu ženu, po jejichž totožnosti nyní pátrají a přivítají jakékoliv informace vedoucí k jejich ztotožnění. Zároveň nevylučují, že poškozených může být daleko více.

Veškeré informace související nejen s tímto případem, ale i se samotnou čtveřicí zlodějů mohou občané sdělit policistům na Obvodní oddělení v Hořovicích nebo na jakékoliv jiné policejní služebně, případně na linku 158.

 

nprap. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí 
P ČR Beroun
22. dubna 2016

Odkazy do noveho okna

pátráme po totožnosti podezřelých

pátráme po totožnosti podezřelých 

Detailní náhled

pátráme po totožnosti podezřelých

pátráme po totožnosti podezřelých 

Detailní náhled

pátráme po totožnosti podezřelých

pátráme po totožnosti podezřelých 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem