Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Policisté pátrají po dvou mužích

Novojičínští policisté hledají Vlastimila Chotta a Rudolfa Masnicu. 

Chott Vlastimil.JPGChott Vlastimil.JPG


 
 
Policie pátrá po Vlastimilu Chottovi, který se narodil 26. února 1970 a trvalé bydliště  má nahlášené v Odrách na Masarykově náměstí.
 
 


 
K popisu osoby:  muž má 39  let, je 175 centimetrů vysoké střední postavy a krátké hnědé vlasy.
 
Pátrání po hledaném bylo zahájeno v říjnu 2006 na základě vydaného souhlasu Okresním státním zastupitelstvím Nový Jičín se  zadržením,  jelikož se nepodařilo jej vyslechnout. Vlastimil Chott  je podezřelý  z trestného činu úvěrový podvod a v místě trvalého bydliště  se nezdržuje. Policisté se domnívají, že se zdržuje mino území České republiky.
 
 
 
 

MASNICA Rudolf.JPGMASNICA Rudolf.JPG

Policie pátrá po dalším muži Rudolfu  Masnicovi, který se narodil 31. března 1965 a trvale  bydliště má  nahlášené v Suchdole nad Odrou. 
 
 


 

K popisu osoby: muž má 44 let,  je 170 až  175 centimetrů vysoký, střední postavy, a má rovné, krátké, černohnědé vlasy. Hledaný muž nosil dioptrické brýle a v současné době může používat kontaktní  čočky.
 
Na muže byl v únoru 2003 vydán Krajským soudem Ostrava příkaz k dodání do výkonu  trestu odnětí svobody, pro pokus trestného činu zkrácení  daně,  poplatku a podobné povinné platby.
 

Policisté žádají občany, kteří by mohli poskytnout k hledaným osobám Vlastimilu Chottovi a Rudolfu Masnicovi jakoukoliv informaci, aby volali na bezplatnou linku tísňového volání 158 či se dostavili  na nejbližší policejní služebnu.

vytisknout  e-mailem