Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Policisté pátrají po elektrokolu

DĚČÍN - Měl ho jen pár měsíců a teď čelí jeho ztrátě. 

Kolo už nenašel

VARNSDORF – K nemilému zjištění došel obyvatel panelového domu ve Varnsdorfu, když se ráno pětadvacátého listopadu vrátil pro své horské jízdní elektro kolo. Bohužel již ve sklepní kóji nebylo, a tak se obrátil na místní policisty a  společně sepsali trestní oznámení. Elektrokolo zn. Apache Matto E5 zakoupil začátkem března 2017 za částku přesahující dvaatřicet tisíc. Bylo hnědé barvy a jištěno uzamykatelným zámkem. Kde je kolu konec a kdo stojí za jeho zmizením, zjišťují od minulého týdne policisté z Varnsdorfu. Případ šetří s ohledem na přečin krádeže.

Přes rozbité okno

VARNSDORF – Operační důstojník policejní tísňové linky vyslal v neděli šestadvacátého listopadu v podvečer své kolegy do Jiřetína pod Jedlovou - Lesné. Na místě čekal majitel osobního automobilu zn. Škoda Octavia, který po příchodu k autu zjistil, že má rozbité přední okno. Jeho oprava vyjde na pár tisíc. Navíc mu z něj zmizela navigace s autorádiem v hodnotě pětadvaceti tisíc českých korun. Nepříjemnost začali policisté z Varnsdorfu prověřovat s ohledem na přečiny krádeže a porušování domovní svobody.

Čelí výhrůžkám 

DĚČÍN - Nepříjemnosti po linii občanského soužití prověřují od konce minulého týdne policisté z děčínského obvodního oddělení. Oznamovatelé čelí již přes měsíc nepříjemným výhrůžkám skrze známou sociální sít a také telefonicky. Jelikož se výhrůžky dotýkají újmy na zdraví a ztráty života, policisté se na případ zaměří s ohledem na možný přečin nebezpečného vyhrožování.

V případě slovních ataků skrze sociální sítě a komunikační prostředky je vhodné si nepříjemné hovory nahrávat pomocí vhodné aplikace, písemnou komunikaci vzápětí archivovat na svůj e-mailový účet či uschovávat v paměti využívaného média. 

Děčín  28. listopadu 2017

nprap.  Petra  Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín
E-mail : krpulk.kr.pis.decin@pcr.cz
Tel.:  974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem