Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Policisté pátrají po mužích

KARLOVY VARY – Policisté hledají dva muže 

Dne 04.07.2012 byly zahájeny úkony trestního řízení ve věci přečinu podvodu, ke kterému mělo dojít kolem šestnácté hodiny dne 04. července 2012 v Karlových Varech, ulici Jaltská v místním baru, kde měl neznámý pachatel využít nepozornosti jednadvacetileté barmanky, ke které přišel a požadoval výměnu finanční hotovosti.
 
Policisté zjistili, že by se mělo jednat o dva muže. Prvním je muž bílé pleti ve věku 45-50 let v bílém triku, který požádal o směnu finanční hotovosti, kdy předal barmance několik bankovek v nominální hodnotě 2 tisíce korun k rozměnění. V době, kdy barmanka muži peníze rozměnila, přistoupil druhý muž tmavé pleti ve věku kolem 30 let, vyšší statnější postavy, vysoký asi 190 cm, v modrém triku a chtěl také rozměnit bankovky.
 
Video z rozměnění bankovek
 
Jednadvacetiletá barmanka po přepočítání tržby zjistila, že jí chybí finanční hotovost ve výši přesahující 8 tisíc korun.
 
Karlovarští policisté žádají o pomoc při zjištění totožnosti neznámých mužů na videu. Dále žádají svědky, kteří se v uvedenou dobu pohybovali v herně a mohli by pomoci jakoukoliv informací, aby kontaktovali bezplatnou linku 158 nebo přímo policisty na telefonním čísle 974 366 535.
 
por. Ing. Pavel Valenta
22.08.2012
Odkazy do noveho okna

Druhý muž

Druhý muž 

Detailní náhled

První muž

První muž 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem