Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Policisté pátrají po pachateli loupeže

ÚSTÍ NAD LABEM - Žádáme veřejnost o pomoc při pátrání po pachateli loupežného přepadení 58leté ženy. 

Ústečtí kriminalisté intenzivně pátrají po pachateli loupežného přepadení. V pondělí krátce před šestou hodinou odpoledne v ulici Tovární v místě autobusové zastávky u Západního nádraží k 58leté ženě přistoupil neznámý mladík a snažil se jí z ruky vytrhnout její kabelku. Poškozená svou kabelku pevně držela, načež mladík prudce mávl rukou jako kdyby jí chtěl uhodit. Toho se žena lekla a upadla na zem. Svou kabelku ovšem nepustila. Muž jí začal vláčet po zemi. Ženě se po chvilce podařilo tohoto násilníka kopnout do rozkroku a on z místa utekl
Popis pachatele: jednalo se o muže okolo 18 let, bílé pleti, vysokého cca 170 cm, štíhlé postavy, hnědých hustých vlasů česaných na pěšinku a po stranách vystříhaných. Na sobě měl černou bundu, džíny, hnědé triko a bílé boty. Na krku měl do pevně uzlem uvázaný pestrý šátek se vzory kosočtverců.
V případě, že jste si tohoto muže všimli nebo máte jakoukoliv informaci k osobě pachatele, tak se prosím obraťte na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu.
 
Ústí nad Labem 27.9.2013
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje
Odkazy do noveho okna

portret NP k LP zastávka MHD u žst.ÚL západ

portret NP k LP zastávka MHD u žst.ÚL zá... 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem