Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Policisté pátrají po pachateli vloupání do vozidla

TŘEBÍČSKO: Hledají také muže, který se v blízkosti auta v době spáchání krádeže pohyboval 

Policisté pátrají po pachateli, který se ve čtvrtek 7. února vloupal v Třebíči do vozidla. Po čtvrté hodině odpoledne stál automobil Škoda Fabia zaparkovaný na ulici M. Majerové na parkovišti u obchodního domu Billa. Řidič odešel a nechal ve vozidle odložené věci. Této situace využil pachatel, který se před půl pátou večer po rozbití skleněné výplně okna dveří do vozidla vloupal a odcizil z něho notebook s příslušenstvím, tašku, externí klávesnici a myš. Krádeží vznikla majiteli škoda téměř padesát tisíc korun. Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže. Po pachateli začali okamžitě pátrat.
TřebíčTřebíč
Policistům se podařilo získat záznam, na kterém je zachycen muž, který se v blízkosti vozidla v době spáchání krádeže pohyboval a mohl by tak policistům poskytnout důležité informace k dopadení pachatele.
Žádáme muže na fotografii nebo občany, kteří ho znají, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. Uvítáme také informace od osob, které se ve čtvrtek v době mezi 16:15 a 16:30 nacházely na parkovišti, kde ke krádeži došlo, a vloupání a pachatele viděli.
 
por. Bc. Jana Kroutilová, komisař
8. února 2013

vytisknout  e-mailem