Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Policisté pátrají po pánském jízdním kole

JABLONEC N./NISOU - Horské jízdní kolo odcizil neznámý pachatel v době od 30. července do 1. srpna ze sklepních prostor činžovního domu v ulici Podhorská. 

Policisté z obvodního oddělení Jablonec nad Nisou pátrají po odcizeném horském pánském jízdním kole značky CANNONDALE TRAIL 7, šedé barvy, které odcizil neznámý pachatel v době od 30. července 2018 do 1. srpna 2018 ze sklepních prostor činžovního domu v ulici Podhorská v Jablonci nad Nisou. Pachatel násilím překonal vstupní dveře do domu a následně poškodil zámek u jedné ze sklepních kójí, ze které odcizil jízdní kolo v hodnotě 17 tisíc korun. Další škodu způsobil na vstupních dveřích, a to ve výši 7 tisíc korun.

V dané věci již policisté zahájili šetření k přečinu krádeže a poškození cizí věci a po pachateli i odcizeném kole nyní pátrají. V rámci šetření budou vyhodnocovat i zajištěné stopy a prověřovat místa možného prodeje jízdního kola. V případě, že se jim podaří zjistit, kdo má krádež na svědomí, hrozí mu až dvouletý trest odnětí svobody.


2. 8. 2018
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem