Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Policisté pátrají po pohřešované ženě

PELHŘIMOVSKO: Kriminalisté se obracení na veřejnost s žádostí o spolupráci 

Kriminalisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešované ženě.
 
Sedmatřicetiletá žena odešla z místa bydliště v obci Dobešov 15. ledna kolem 12.30 hodin. Domů se nevrátila a od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu. Žena byla ve stejný den kolem 15. hodiny viděna na autobusové zastávce v Černovicích.
Pohřešovaná žena je štíhlé postavy, vysoká 170 - 180 centimetrů. Má krátké hnědé vlasy a zelené oči. Na zubech má viditelné vady a kazy. V době, kdy byla naposledy viděna, měla na sobě černou bundu, oranžovou mikinu a černé džíny. Pohřešovaná může být dezorientovaná a trpí samomluvou. Špatně koordinuje své pohyby a při chůzi se kýve.
Policisté po přijetí oznámení vyhlásili po pohřešované celostátní pátrání. Prověřili zdravotnická zařízení, autobusová a vlaková nádraží a zastávky, restaurace a další místa, kde by se pohřešovaná žena mohla nacházet. Do současné doby se ale ženu nepodařilo vypátrat.
Žádáme občany, kteří by mohli sdělit jakoukoli informaci o tom, kde se pohřešovaná žena v současné době nachází nebo pohybuje, aby se přihlásili na lince 158 nebo na nejbližší služebně policie.
Fotografii a bližší informace k pohřešované naleznete na níže uvedeném odkazu. Pokud je odkaz neaktivní, byla již žena vypátrána.
 
http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=250116151617 
 
por. Bc. Monika Pátková, komisař
16. ledna 2015

vytisknout  e-mailem