Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté pátrají po řidičích, kteří ujeli od dopravních nehod

BEROUNSKO – Veřejnost žádají o pomoc. 

K první dopravní nehodě došlo v době od 15. září 2016 17:00 hod. do 16. září 2016 09:45 hod. na silnici II. třídy číslo 605 v obci Králův Dvůr, kde v km 19,745 uvedené komunikace, dosud nezjištěný řidič jedoucí s dosud nezjištěným vozidlem ve směru od obce Beroun směrem na obec Zdice, z nezjištěných příčin vjel do protisměrné části komunikace a dále mimo komunikaci, kde po přejetí travnatého pásu a dlážděného chodníku narazil do domu č. p. 154 a do plastové skříně elektrického rozvaděče. Neznámý řidič z místa dopravní nehody ujel, aniž by věc dopravní nehody oznámil policistům, tak jak mu ukládá zákon. V souvislosti s touto dopravní nehodou nebylo hlášeno zranění osob. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 10.000,-Kč.
 

K další dopravní nehodě došlo dne 18. září 2016 v 19:00 hodin, kdy jel dosud nezjištěný řidič s nezjištěným vozidlem v obci Osov, po hlavní pozemní komunikaci, silnici II. třídy číslo 115, ve směru od centra obce Osov směrem na obec Lážovice. V km 30,578 uvedené komunikace zřejmě nedal přednost zprava, řidičce vozidla tovární značky Kia Ceed. Na místě naštěstí nedošlo ke střetu vozidel, neboť řidička, aby střet odvrátila, strhla řízení vozidla vpravo, kde vjela na zpevněnou krajnici a dále pravými koly mimo komunikaci do travnatého silničního příkopu, kde s vozidlem havarovala. Neznámý řidič však z místa dopravní nehody ujel, aniž by sepsal společný záznam o dopravní nehodě. V souvislosti s touto dopravní nehodou nebylo hlášeno zranění osob. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 40.000,-Kč.

 

Po neznámých řidičích a jejich vozidlech pátrají dopravní policisté, kteří přivítají jakékoliv informace vedoucí k jejich ztotožnění na tel. 602 474 382.
 

 

nprap. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí

P ČR Beroun
19. září 2016

vytisknout  e-mailem