Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Policisté pátrají po řidičích

HODONÍNSKO: Nabourali a místo solidnosti, ujeli. 

 Dopravní policisté pátrají po dvou řidičích motorových vozidel, kteří bourali a z místa nehody následně ujeli.

První nehoda se odehrála o posledním víkendu, tj. od 18. února 20. února v ulici Bratislavská v Hodoníně. Dosud nezjištěný řidič, jedoucí po ulici Bratislavská ve směru od Slovenska do centra města, nepřizpůsobil rychlost a vyjel vlevo mimo vozovku. Tam narazil do oplocení autobazaru Corp auto a dále do vozidla Daewoo Musso, které stálo vystaveno za oplocením. Aniž by neznámý řidič cokoliv ohlásil, z místa nehody odjel.

Další obdobná nehoda se stala v úterý 21. února v 18:40 hodin v obci Javorník. Zatím neznámý řidič osobního vozidla tmavé barvy, při jízdě ve směru z centra obce Javorník na obec Suchov, dostal s vozidlem smyk a havaroval mimo vozovku. Tam narazil do telefonního rozvaděče a dále ještě narazil do stodoly u rodinného domu. Po dopravní nehodě řidič vozidla vyjel zpět na vozovku, zřejmě po sobě ještě uklidil úlomky z vozidla a z místa odjel.

Policisté při pátrání po obou řidičích žádají o spolupráci také veřejnost. Je možné, že jste uvedeným místem mohli projíždět a nehodu vidět. Je také možné, že víte o někom, kdo má od uvedených událostí nabourané vozidlo. Ozvat s nám můžete na telefon 974 633 260 nebo přímo na linku 158.


 

nprap. Petr Zámečník, 22. 2. 2012

vytisknout  e-mailem