Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté pátrají po svědcích dopravní nehody

KOŽLANY - Řidič osobního vozidla nedal přednost v jízdě protijedoucímu řidiči motocyklu, který v důsledku střetu utrpěl lehká zranění. 

     Dne 11. října 2013 v 07:15 hodin v obci Kožlany, se stala dopravní nehoda v prostoru tříramenné křižovatky. Řidič vozidla tovární značky Škoda Felicia jel ve směru od obce Kralovice směrem do centra obce Kožlany, kde v prostoru tříramenné křižovatky při odbočování vlevo na místní pozemní komunikaci v ulici Japonská nedal přednost protijedoucímu motocyklu tovární značky KTM, kdy došlo k jejich střetu. Řidič motocyklu po střetu spadl na vozovku, přičemž došlo k jeho lehkému zranění. Účastníci byli na místě podrobeni dechové zkoušce s negativním výsledkem v obou případech. 
     Policisté z dopravního inspektorátu Plzeň - venkov žádají občany, kteří byli svědky výše uvedené dopravní nehody, nebo kteří mohou policistům poskytnout jakoukoliv informaci vedoucí k objasnění dopravní nehody, ať volají na dopravní inspektorát na telefonní číslo 974 324 640 nebo bezplatnou linku Policie České republiky 158.

nstržm. Ing. Jan Koželuh
18. října 2013

 

vytisknout  e-mailem