Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté pátrají po svědcích dopravních nehod

PLZEŇ - VENKOV - Policisté žádají případné svědky dopravních nehod, aby se na ně obrátili. 

     Dne 8. dubna 2015 přibližně v 18:35 hodin došlo k dopravní nehodě na silnici 3. třídy, číslo 2051 v obci Líšťany, části Luhov. V tomto případě jel dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem ve směru od obce Čerňovice na obec Písek, kde v prostoru tříramenné křižovatky se silnicí 3. třídy, číslo 18057 přejel se svým vozidlem přes levý okraj silnice a narazil nejprve do kovové přenosné zábrany a následně do betonové podezdívky oplocení rodinného domu. Neznámý řidič následně z místa dopravní nehody ujel. Pravděpodobně by se mohlo jednat o vozidlo tovární značky Volkswagen Vento, šedé barvy, registrační značky 1SE 4710 s poškozením přední části vozu.

     Dne 17. dubna 2015 v 9:40 hodin došlo k dopravní nehodě na silnici mezi obcemi Úherce a Nýřany. V tomto případě dosud neznámý řidič jel s nezjištěným vozidlem ve směru od obce Nýřany, kde v levotočivé zatáčce přejel do protisměrné části vozovky, kde v tu dobu projížděl řidič vozidla Škoda Octavia, přičemž došlo k jejich vzájemnému střetu levých zpětných zrcátek. Dosud neznámý řidič dále pokračoval v jízdě.

     Policisté z dopravního inspektorátu Plzeň - venkov žádají občany, kteří byli svědky výše uvedených dopravních nehod, nebo kteří mohou policistům poskytnout jakoukoliv informaci vedoucí k objasnění dopravní nehody, ať volají na dopravní inspektorát na telefonní číslo 974 324 640 nebo bezplatnou linku Policie České republiky 158.

nprap. Ing. Jan Koželuh
21. dubna 2015

vytisknout  e-mailem