Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté pátrají po svědcích dopravních nehod

PLZEŇ - VENKOV - Policisté žádají případné svědky dopravních nehod, aby se na ně obrátili. 

     Dne 1. února 2016 v 7:25 hodin došlo k dopravní nehodě v obci Dobřany, když dosud neznámý cyklista, který jel s nezjištěným jízdním kolem, na silnici ulice Vančurova ve směru jízdy k ulici Náměstí T. G. M. nerespektoval dopravní značení, přičemž nedal přednost v jízdě vozidlu tovární značky Škoda Roomster, které jelo po hlavní pozemní komunikaci ulice Náměstí T. G. M. ve směru od ulice Lidická k ulici Školní, v důsledku toho došlo k jejich vzájemnému střetu. Cyklista následně z místa dopravní nehody ujel.
 
     V době od 22. do 25. ledna 2016 došlo k dopravní nehodě v obci Vrčeň, když dosud neznámý řidič, který jel s nezjištěným vozidlem, v křižovatce silnice 2. třídy, číslo 191 u domu číslo popisné 38 poškodil na travnatém ostrůvku plastovou rozpojovací skříň elektrického zařízení a z místa ujel.

     Dne 24. ledna 2016 v 18:10 hodin došlo k dopravní nehodě mezi obcemi Čelákovy a Líšina, když dosud neznámý řidič, který jel s nezjištěným vozidlem, se na přímém úseku střetl s protijedoucím vozidlem tovární značky Škoda Octavia a z místa ujel.
 
     Policisté z dopravního inspektorátu Plzeň - venkov žádají občany, kteří byli svědky výše uvedených dopravních nehod, nebo kteří mohou policistům poskytnout jakoukoliv informaci vedoucí k objasnění dopravní nehody, ať volají na dopravní inspektorát na telefonní číslo 974 324 111, 974 324 112 nebo bezplatnou linku Policie České republiky číslo 158.

nprap. Ing. Jan Koželuh
5. února 2016

vytisknout  e-mailem