Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté pátrají po svědcích dopravních nehod

PLZEŇ - VENKOV - Policisté žádají případné svědky dopravních nehod, aby se na ně obrátili. 

     Dne 9. listopadu 2015 v době od 5:15 do 12:00 hodin došlo k dopravní nehodě v obci Nepomuk část Dvorec, když dosud neznámý řidič, který jel se zatím nezjištěným vozidlem po místní pozemní komunikaci v ulici V Huti, před domem číslo popisné 81 poškodil zpevněný nájezd na pozemek domu a z místa nehody ujel.

     Dne 7. listopadu 2015 v době od 9:30 do 14:30 hodin došlo k dopravní nehodě v obci Žihle, když dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem na pozemní komunikaci u penzionu U Kyliána poškodil zaparkovaný osobní automobil Škoda Octavia a z místa nehody ujel.

     Dne 31. října 2015 v době od 4:00 do 4:30 hodin došlo k havárii vozidla na silnici mezi obcemi Merklín a Zemětice, když řidič jedoucí s vozidlem Peugeot 106 vyjel mimo pozemní komunikaci, kde na přilehlém poli havaroval.

     V době od 22:00 hodin dne 2. listopadu do 9:00 hodin dne 3. listopadu 2015 došlo k dopravní nehodě v obci Merklín, když dosud neznámý řidič jedoucí s neznámým vozidlem narazil do oplocení pozemku rodinného domu číslo popisné 290 a z místa nehody ujel. Dle zajištěných stop by se mělo jednat o vozidlo tovární značky Subaru Forester, modelového roku 2003 až 2005. 

     Dne 2. listopadu 2015 v 2:46 hodin došlo k dopravní nehodě na silnici mezi obcemi Kotousov a Chocenický újezd, když dosud nezjištěný řidič s nákladní vozidlem z nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde v tu dobu jel řidič s nákladním vozidlem, který v úmyslu vyhnout se střetu havaroval v silničním příkopu, kde narazil do stromu. Nezjištěný řidič dále pokračoval v jízdě ve směru na obec Plzeň.

     Policisté z dopravního inspektorátu Plzeň - venkov žádají občany, kteří byli svědky výše uvedených dopravních nehod, nebo kteří mohou policistům poskytnout jakoukoliv informaci vedoucí k objasnění dopravní nehody, ať volají na dopravní inspektorát na telefonní číslo 974 324 640 nebo bezplatnou linku Policie České republiky číslo 158.

nprap. Ing. Jan Koželuh
13. listopadu 2015

vytisknout  e-mailem