Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Policisté pátrají po totožnosti neznámých mužů

KARLOVY VARY – Podezřelí z přečinu krádeže. 

Karlovarští policisté pátrají po totožnosti dvou neznámých mužů, kteří jsou podezřelí z přečinu krádeže. Té se měli dopustit v měsíci srpnu letošního roku a to v jedné z menších prodejen v Karlových Varech, na ulici Chebská v obchodním domě.
 
Celkem ve třech případech měl jeden z dvojice mužů využít nepozornosti obsluhy, která se věnovala jiným zákazníkům. Za pomocí klíče, pro který se naklonil přes pult, si měl odemknout zámek pokladní zásuvky a odebrat z ní několik kusů bankovek. Mezitím měl v jednom případě nahmatat za pultem černou peněženku, se kterou se měl odebrat mezi regály a poté ji rovněž vrátil na stejné místo. Předběžně odhadnutá škoda, kterou měl doposud neznámý pachatel způsobit je necelých 12 tisíc korun.
 
Video neznámých mužů
 
Policisté zjistili, že by se mělo jednat o muže ve věku kolem 40 let, podsadité postavy, s černými vlasy. Pod nosem měl muž krátký knír a po stranách pejzy. Na sobě měl modré jeansy, rozepnutou červenou kostkovanou košili, pod ní nátělník bílé barvy a sportovní světlé tenisky. Na hlavě měl bílo modrou bassebalovou čepici a na čele kšiltovky propletená bílá písmena „LA“. Na levé ruce náramkové hodinky ze žlutého kovu a na prsteníčku prsten také ze žlutého kovu.
 
Druhý mladší muž, který byl v doprovodu s výše popsaným, může mít kolem 20 let, hubené postavy, s černými nakrátko střiženými vlasy. Oblečen do černého trika s logem značky Adidas, bílých kraťasů pod kolena a šedých sandálů.
 
Policisté přijmou jakékoliv informace, které jim pomohou ke ztotožnění mužů na bezplatné telefonní  lince 158.
 
nprap. Zuzana Týřová
2. 10. 2013
Odkazy do noveho okna

Neznámí muži

Neznámí muži 

Detailní náhled

Neznámí muži

Neznámí muži 

Detailní náhled

Neznámí muži

Neznámí muži 

Detailní náhled

Neznámí muži

Neznámí muži 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem