Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Policisté pátrají po zloději, který odcizil psa

České Budějovice – Můžete poskytnout svědectví? Poznáváte zloděje? (Hlasová schránka 974 221 116) 

Na policisty ve Čtyrech Dvorech se obrátila včera jedna žena s tím, že jí byl odcizen pes. Ke krádeži došlo v pondělí 28. dubna mezi 07:10 a 07:20 hodinou u prodejny Trefa v ulici Labská. Psa venčila příbuzná oznamovatelky. Předtím než vstoupila do prodejny, uvázala psa k lavičce. Po deseti minutách se vrátila a pes byl pryč. Jednalo se o Yorkshirského teriéra, stáří 6 měsíců, vzhledově však odpovídal dospělému jedinci. Pes má místy černou srst a zkrácený ocásek. Slyší na jméno Art. Na sobě měl červené kšíry. Cena psa je 4 500 korun.
 
Policisté provedli šetření a zjistili, že na kamerovém záznamu z ulice u prodejny se pohybuje neznámý muž, který přišel v inkriminovanou dobu k prodejně. Není vyloučeno, že by mohl být pachatelem. Jedná se o muže ve věku 25 až 30 let, hubené vysoké postavy. Měl na sobě pokrývku hlavy s kšiltem, šedou mikinu s kapucí, světlé jeansy a černé boty vzhledu kanad či tzv. Glád.
 
Pokud jste byli svědky této krádeže nebo máte jakékoliv informace k odcizenému psovi či podezřelému muži, kontaktujte, prosím, policisty na telefonním čísle 974 226 720 nebo přímo na lince 158. Fotografie psa i podezřelého muže jsou zobrazeny pod článkem.
 
 
por. Ing. Štěpánka Uhlířová, krpc.pio@pcr.cz
29. dubna 2014

Pravděpodobný pachatel.png

Odcizený pes.jpg

vytisknout  e-mailem