Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Policisté představili preventivní programy

Třinecký " Den se sociálními službami " obohatili frýdeckomístečtí policisté svou účastí a představením projetku Bezpečná rodina. 

   
Den sociálních služeb Třinec Den sociálních služeb Třinec

Dne 3. listopadu 2008 proběh v kulturním domě Trisia Třinec  Den se sociálními službami. Na tuto akci byli přizvání i policisté PČR  z Třince a frýdeckomístecké preventivní informační skupiny. Pozvání bylo završením celoroční spolupráce  se sociálním  odborem  Městského úřadu Třinec . Tato spolupráce byla  zaměřena  na ochranu seniorů před nebezpečím, přičemž se v průběhu roku podařilo uspořádat  řadu tématických přednášek právě  pro tuto cílovou skupinu lidí. 
Na prezentační akci  policisté nprap.  Vlastimil Starzyk  a pprap. Libuše Branná  mimo programu směřovaného k seniorům přestavili projekt Bezpečná rodina, který vytvořila právě preventivní a informační skupina PČR Frýdek-Místek, který má za úkol oslovit co nejširší spektrum občanů od dětí po seniory. Přítomnost zástupců Policie ČR  byla vítána a po celou dobu konání akce byli tito dotazováni k nejrůznější problematice, a to jak na úseku veřejného pořádku, dopravy tak i k běžným životním problémům.
Den sociálních služeb v Třinci byl sice prvním ročníkem, ale těšil se velikému úspěchu a mimo jiné i přítomnost policistů byla přínosem, což potvrdila i žádost pořadatelů o přislíbení účasti na dalším pořádání akce.

Vlastimil Starzyk

vytisknout  e-mailem